1007788.jpg

Niin meni sekin loma, liian nopeasti. Matkustettiin Lenskan kanssa Imatralle kadestaan torstai-iltana, junalla siis. Matka meni ihan hyvin, niin hyvin kuin se saattaa mennä lapsen ja ison painavan matkalaukun kanssa, kun vielä junaakin täytyy vaihtaa kaksi kertaa. Lenni tykkäsi taas kovasti leikkiä junan "kkitunassa" ja liukumäessä ja muilla vempeleillä.

Mummolassa, Tarun äidillä, oli  Lennin mielestä tosi mukavaa!! Mummo kun tykkäsi leikkiä Lennin kanssa kovasti, olla ulkona, lukea satuja ja touhuilla kaikenlaista kivaa. Toisaalta, eipä kukaan muu olisi satujen kertojaksi kelvannutkaan, sen lenni teki selväksi! Myös joka aamu Lennin ensimmäinen sana oli kysyvästi "mummo?", ellei mummo itse ollut hakemassa häntä pois sängystä.

Kävimme moikkaamassa toistakin mummoa ja ukkia, joista Lenni jaksaa jauhaa jälkikäteen kotona myöskin. Lennille aina niin tärkeät ukin autot olivat lisääntyneet yhdellä: nyt matkailuautolla!! Lenni pääsi tutustumaan autoon sisälle, ja ihan oikeasti kyytiinkin. Aina, kun puhutaan  matkailuautovierailusta, Lenni sanoo myös "apua, apua", niin kovasti se yläsängyssä käynti jännitti. Nykyisin joka ikinen matkailuautoa etäisestikin muistuttava menopeli on automaattisesti "ukin auto". Siis niiden kaikkien ihan sama minkäväristen pakettiautojen ja ihan sama minkämallisten punaistena autojen lisäksi...

Oli kivaa, kun lennin äitikin sai vähän lepäillä laakereillaan ja olla rakkaitten ihmisten seurassa. Antti-kummin uusi "queer eye for the straight guy" asuntokin näytti tosi hyvältä, ihan hyvä maku sillä kummilla taitaa olla. Ikävä on jo nyt kaikkia.

Torstaina Taru ja Lenni tekivät tuskaisen matkan takaisin Tampereelle tupaten täyteen ahdatussa junassa. Joka paikassa lapsia juoksemassa, ei istumapaikkoja, ihmisiä, laukkuja ja vaunuja käytävillä, kuuma... Huoh, onneksi selvittiin siitä hengissä.

Illalla tulivat Sammakkofarmilaiset ja siihen samaan syssyyn vielä Suvi-ystäväkin käymään. Eltsun ja Vernan kanssa käytiin viikonlopun mittaan shoppailemassa, milloin missäkin ja välillä joukkoa vahvisti muutama muukin muksu. Ari, Erika ja Antti puolestaan kävivät Vakoilumuseossa tutustumassa ja kahviossa isoilla pullilla. Lenni ihastui ikihyviksi Vernaan jankuttaen koko ajan "pieni, pieni"... Vaavin silittäminen ja paijaaminen oli kivaa. Saipa Lenni pikkuserkkunsa jopa syliinkin! Tarunkin mielestä vauva oli ihana ja tuoksuikin ihanalle ja oli harvinaisen tyytyväinen pieni neiti. Melkein iski vauvakuume- niin että saisi vauvan viikoksi ja voisi sitten luovuttaa eteenpäin... Sitä on kumminkin vielä aika tuoreessa muistissa kaikki ne yövalvomiset ja muu tosi väsyttävä arki Lenni-vauvan kanssa. Kaikenkaikkiaan oli siis tosi kiva viikonloppu, oli mahtavaa nähdä kummityttöäkin pitkästä aikaa ja kaikkia muitakin Sammakkofarmilaisia. Nyt sitten arki iskeytyy päin pläsiä kaikkine velvollisuuksineen...Höh.1007761.jpg

Muutama uusi kuva myös Sammakkofarmilaiset kansiossa ja Lennin kuvissa.