No siitä vatsataudista selvittiin. Ei tarttunut meihin vanhempiin. Ihme kyllä, mutta onneksi ei. Melkein jo säikähdettiin, kun Lennillä ei mikään pysynyt sisällä melkein muutamaan vuorokauteen. Ja Lenni oli aika pihalla, yöllä oikeastaan jo houraili. Oltiin siinä pisteessä, että pakko viedä tiputukseen poika, mutta onneksi ei sitten tarvinnut ja selvittiin säikähdyksellä. Nyt Lenni on taas oma iloinen itsensä.

Juhlapyhien aikana itselläni on lomaa monta monta päivää. to, pe, la su, ma vapaata koulusta. Aikaa tehdä niitä koulutehtäviä siinä kuuluisassa viime tipassa. Antti-setä ja Annis-täti ovat itsenäisyyspäivänä matkustamassa Imatralle ja ihania kun ovat, lupautuivat ottamaan Lennin kyytiin. Eli Lenska menee sitten torstaista sunnuntaihin Maire-mummolle hoitoon. Tänään, kun kerroin Lennille asiasta, poika oli intoa täynnä kuin ilmapallo. Kateltiin mummon ja Taina-kummin ja Antti-kummin ja Wilman kuvia ja sanoin, että tuonne menet kylään, niin poika nauroi ilosta ääneen. Sitten jankutettiinkin koko loppuilta, että "mä haluan auton kyytiin, mä haluan mummon papan punaiseen autoon, mä haluan ukin auton kyytiin..." jne, jne.. ja matkittiin koiran ääniä.

Mutta ihan kivaa, että vanhemmat saavat vähän "lomaa" Lennistä ja Lenni vanhemmistaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Ja varmasti meneekin, en usko että Lennille kerkeää kovin koti-ikävä tulla. Semmoista meille tänään.