Lenni kävi tänään neuvolassa. Pituutta 98,7, mistä äiti oli vähän yllättynyt, koska kuvitteli poikaansa hieman lyhyemmäksi. Painoa 16,1 mikä taas yllätti niin päin, että omalla vaa'alla ja lääkärissä punnittaessa on paino ollut 17-18kg. Näkö oli ihan normaali ja muutenhan melkein ne kolmevuotistestit Lennille tehtiin jo lokakuussa, kun käytiin siitä puheenkehityksestä juttelemassa. Lenniä kyllä kiinnosti lelut huomattavasti enemmän kuin jotkut typerät mittaukset ja näkötestit, nurkkaan mentiin dramaattisesti kädet puuskassa mököttämään ja karjumaan "en mä haluaaaa" ja siinä sitten neuvolantäti äitin säestyksellä houkutteli ja maaritteli poikaa yhteistyöhön...

Puheterapeutillekin saatiin aika 29.2 eli tasan kuukauden päästä. Kuulema se sitten määrittelee omalta näkökannaltaan sen onko Lennillä jotain puheentuottamiseen liittyvää sairautta vaiko vain hitaampi kehitys siinä kohtaa. Sitten se päättää tarvitseeko lääkärille lähetettä ym. Saa nähdä. Kyllähän tuo vähän huolestuttaa.

Muuten Lennille kuuluu hyvää. Tarhassa on kivaa ja pulkkakin luistaa, sen verran on saatu lunta tännekin. Äitiltä tosin meinaa verisuonet katkeilla päästä kaikenmaailman opinnäytetyön ohjelmaosuuksien ynnä muiden kanssa. Ja tietysti koko ajan fiilikset on vähän haikeana, kun tietää että Luostolle lähtö lähenee. Meinaa puskea ikävä jo valmiiksi. Isillä on töissä härdelliä ja hommaa riittää, henkisesti väsyttävää kuulema. Eipä tänne muuta.